Actos propios Semana Santa 204

DIMARTS SANT (26 de marzo)

19.00 Missa en acció de gràcies amb benedicció i imposició de medalles als nous confrares de la Germandat. En finalitzar (20.30 aproximadament), processó de presentació de la Germandat amb el pas de la segona caiguda de Jesús.

 

Itinerari: Eixida del temple, Plaça Tribunal de les Aigües, Avinguda del Port, Crist del Grau, Ernest Anastasio, Francesc Cubells, Arquitecte Alfaro, José Aguirre, Drassanes.

 

En les Drassanes (21.30 aproximadament), trobada del Natzaré en la seua segona caiguda amb la Santíssima Verge dels Dolors Coronada, de la Confraria de Granaders de la Verge dels Dolors Coronada. La coral de la parròquia participarà en la trobada interpretant un tema. Després de la trobada, totes dues imatges continuaran en processó fins a la parròquia, situada en la Plaça del Tribunal de les Aigües


DIJOUS SANT (28 DE marzo)

(Matinada del dijous al divendres)

24:00 Processó del Silenci. La germandat treu la imatge del Natzarè en processó portat a muscle pel grup de portants de la Germandat, recolzats de confrares i personal del SAMU a la ciutat de València (costalers d'honor de la Germandat)

Itinerari: Eixida del temple, Plaça Tribunal de les Aigües, Jose Aguirre, Crist del Grau, Avinguda del Port, Tribunal de les Aigües i entrada al temple

 


SÁBADO DE GLORIA(30 DE marzo)

18.30 Processó de la Creu i el Sudari. Obri la Processó María Magdalena, il·luminant-se amb un cresol, que talla la foscor de la nit, camí del sepulcre, com a preludi del Ciri Pascual. Després d'ella, segueix la Germandat en formació amb fanals, precedint la Creu i el Sudari portat per un confrare sobre el pit. Els vestes porten l'hàbit penitencial, sense la capa, que espera a l'Església per al toc de Gloria.

Itinerari: Parròquia, Pl. Tribunal de les Aigües, Av. del Port, Crist del Grau, José Aguirre, Sant Josep de la Vega, Francesc Cubells. Francesc Baldomá, José Aguirre, Pl. Juan Antonio Benlliure (Reials Drassanes), Pl. Tribunal de les Aigües, Parròquia.

En acabar, benedicció del foc

 


 

CONEIX MÉS DETALLS DE CADASCUN DELS ACTES CLICANT SOBRE ELLS