Compra la teua Loteria de Nadal i del 'Niño' de la Germandat!

És un plaer anunciar que ja està disponible la venda de Loteria de Nadal i del Xiquet per als sortejos del 22 de desembre i el 6 de gener respectivament. Esta és una oportunitat excel·lent per a participar en la tradició de la loteria i, al mateix temps, fer costat a la nostra Germandat. A continuació, et proporcionem tota la informació rellevant per als confrares que venen loteria:

Detalls de la Venda de Loteria:

  • Lotería de Nadal: Cada papereta té un valor de 5€. Cada membre pot ha de vendre 30 paperetes en total. A més, la Loteria de Nadal compta amb una rifa exclusiva.
  • Lotería del Niño: Igual que la de Nadal, cada papereta té un valor de 5€, i també s'han de vendre 30 paperetes.
  • Descompte per a membres d'una mateixa unitat familiar: Si en una mateixa unitat familiar hi ha diversos membres de la Germandat, a partir del segon membre, es venen el 50% de les paperetes .
  • Participació de protectors: Els protectors de la Germandat no estan obligats a vendre loteria, però són benvinguts a fer-ho si desitgen contribuir.
  • Benefici no venut: En cas que no es venga la totalitat de la loteria assignada, s'espera que el benefici corresponent siga abonat.

Horari de Venta:

La venda de loteria es durà a terme tots els divendres entre les 19.00 i les 20.30. Qualsevol modificació en l'horari serà comunicada a través dels mitjans de comunicació de la germandat. A més, estigues atent, ja que informarem si es realitzarà algun sopar de 'sobaquillo' en algun d'estos divendres. No dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres si tens alguna pregunta o necessites més informació.

¡Atención! També volem destacar que qualsevol persona que no siga confrare de la Germanor pot comprar loteria al mateix preu els divendres en l'horari d'obertura.

¡Buena suerte a todos y gracias por tu apoyo continuo!

Publicat en Notícias.