La Germandat obri el procés per a l'encàrrec de Palmes 2022

La Real Hermandad de Nuestro Padre Jesús Nazareno ha obert hui diumenge 27 de Febrer de 2022 el procés de sol·licitud de palmes per al Diumenge de Rams d'aquest any 2022. El procés per encàrrec de palmes té com a data límit el diumenge 6 de març (7 dies des de l'inici)

Enguany, i com a novetat, el procés de sol·licitud es pot fer de manera autònoma pel confrare a través del LINK habilitat per a tal efecte i el qual vos deixem ACÍ . Amb tan sols incloure el nom del confrare podeu indicar quantes palmes voleu (disponibles 3 grandàries de palmes de 1,5 metres, 2 metres i 3 metres).

 

COMPTE ARRERE PER A SETMANA SANTA

Amb la sol·licitud de palmes, es contínua amb la preparació de la Setmana Santa 2022 que se celebrarà del 8 d'Abril al 17 d'Abril enguany. La germandat continua preparant aquesta setmana santa activament i durant les últimes setmanes s'ha estat realitzant un procés de renovació de la seu.

Divendres que ve (4 de març), els tambors de quaresma passaren per la Germandat manera d'anunciador de les nostres benvolgudes festes.

Mes avant, i quan passen falles, el dia 25 es viurà el pregó de la Setmana Santa Marinera en la parròquia de Nostra Senyora dels Àngels

Publicat en Semana Santa.