La Junta Major presenta els cartells per a la SSM 2022

L'obra “L'Esperança del Penitent” del dissenyador gallec José Manuel Otero Amoedo és el cartell guanyador del Concurs Nacional de Cartells i la imatge que il·lustrarà les publicacions oficials de la Setmana Santa Marinera de València 2022.
Natural de Ferrol, dibuixant i tècnic dedicat a la publicitat és un destacat autor de còmics publicats amb regularitat a “Ferrol Diari”.
El cartell titulat “Corona”, obra de Sr. Francisco Javier Andreu García ha sigut premiat amb l'accèssit del concurs.
Totes dues obres han sigut les més ben valorades per un jurat format per la vicepresidenta de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera, Dª Begoña Sorolla, el prior, Sr. Juan Pons, Dª Pilar Roig i Sr. José Luis Regidor, catedràtics del Departament de Conservació i Restauració de Béns Culturals de la Universitat Politècnica de València, el fotògraf i membre de l'Acadèmia de Belles arts, Sr. José Aleixandre, Josep Lluis Marin, representant de la regidoria de cultura festiva de l'Ajuntament de València i els delegats assembleistes de la Setmana Santa Marinera de València. Dª Amparo Andrñés, confrare de la Germandat de Vestes del Santíssim Crist del Bon Encert i Jorgé Simó, president de la Corporació de Granaders de la Verge.

Cartel anunciador Semana Santa 2022

Cartell anunciador Semana Santa 2022

Cartell anunciador Semana Santa 2022

Font: JM Setmana Santa Marinera

Publicat en Notícias, Semana Santa.