Processó del Silenci (Dijous Sant)

El Jueves Sant a la nit, entrant ja en el Divendres, amb les campanades de la mitjanit, la Germandat es posa en marxa, traient a muscle el pas original del Natzaré. Aquesta vegada els tambors s'han quedat muts i dos timbals marquen el pas dels confrares, acompanyant amb so el silenci de la nit. El Natzaré va acompanyat de les llums dels ciris i l'encens. En aquesta nit carregada de simbolisme, el Silenci marca la pauta.

 

Aquesta nit els xiquets i els personatges bíblics es queden a casa i els vestes no porten ja les seues capes blanques que han quedat guardades fins al toc de Glòria de la Vigília Pasqual. L'estendard obri la processó, seguit de dues files de vestes portant fanals que emmarquen el moviment del Natzaré a esquerra i dreta sobre els muscles dels Portants que és el cos de la SAMU a València i de tots aquells que volen acompanyar a Crist en aquests moments de dolor.

 

 

Recorregut: Eixida del Temple, Plaça Tribunal de les Aigües, Drassanes,José Aguirre, Crist del Grau, Avinguda del Port, Tribunal de les Aigües i entrada en el temple.