Dimarts Sant

El Dimarts Sant és el dia de Celebració de la Germandat. A les 19’00 se celebra la Santa Missa en la qual s'imposen les medalles als nous confrares. A continuació, se celebra la Processó, eixint al carrer per primera vegada el pas de la Segona Caiguda i acabem amb un Vi d'Honor en la Seu Social de la Germanor.

En aquesta Processó, que comença al voltant de les 20.15, ens acompanyen les altres Germandats de la Junta Parroquial,  així com algunes representacions d'altres germandats de la Setmana Santa Marinera i de la província. En l'incomparable marc de les Reals Drassanes, es celebra la Trobada del Natzaré amb la seua Mare en la figura de la Verge dels Dolors coronada, portada pels Granaders. En el moment en què les dues andes s'aproximen, sonen 21 salves, juntament amb el volteig de campanes de la Parròquia. Abans d'arrancar de nou la Processó, les veus de la coral polifònica que ens ha acompanyat durant la missa s'alcen en honor del Natzaré i la seua Mare.

 

 

Recorregut: Eixida del temple, Plaça Tribunal de les Aigües, Avinguda del Port, Crist del Grau, Ernest Anastasio, Francesc Cubells, Arquitecte Alfaro, José Aguirre, Drassanes.