Guanyadors del 1r premi del concurs de Betlems

Aquest migdia en la Parròquia de Nuestra Señora del Rosario, en finalitzar el concert de Nadal oferit per la Agrupació Musical Santa Cecília del Grau, la Junta Major de la Setmana Santa Marinera ha donat a conéixer els premis del XXXII Concurs de Pesebres. I estem molt contents d'anunciar-vos que la nostra germandat, ha GUANYAT el primer premi de la categoria en la qual participàvem.

El nostre Betlem enguany participava en la categoria Original de fins a 2 metres quadrats i mes contents no podríem estar.

Estem molt orgullosos que està realitzat completament amb elements reciclats. A més, les figures han sigut creades pels xicotets de la nostra germanor, la qual cosa li dona un toc molt especial. L'estructura representa una gatera, i hem tractat de capturar l'essència del naixement en aquest, el nostre Betlem, d'enguany. Esperem que gaudisquen veient-ho tant com nosaltres ho hem gaudit fent.

A més, en aquesta publicacions volem felicitar els guanyadors de la resta de categories i desitjar a totes les germandats tota la sort del món per a l'any vinent.

Publicat en Notícias.