Germans d'Honor 2023

La Real Hermandad de Nuestro Padre Jesús Nazareno té l'honor d'anunciar als germans d'honor per a la Setmana Santa Marinera d'enguany. Els següents destacats membres de la comunitat local han sigut nomenats com a germans d'honor per a aquesta important festivitat:

  • Máximo Huerta, és un escriptor, periodista i presentador espanyol. Quant als seus càrrecs polítics, va ser Ministre de Cultura i Esport d'Espanya durant una breu temporada l'any 2018, sota el govern de Pedro Sánchez. Durant la seua carrera com a escriptor, Màximo Huerta ha publicat diverses obres de diversos gèneres, triomfant en vendes en llibreries i guardons

 

  • Pilar Roig Picazo, és una destacada catedràtica i investigadora del Departament de Conservació i Restauració de Béns Culturals de la Universitat Politècnica de València (UPV). A més de les seues notables contribucions acadèmiques, Pilar és reconeguda per la seua dedicació i compromís amb la cultura i el patrimoni valencià. Va ser pregonera de la Setmana Santa Marinera en 2016 i en 2020 va rebre el prestigiós premi atorgat per aquesta festivitat. Recentment, en 2023, l'Ajuntament de València li va atorgar el premi Mèrit Cultural en reconeixement a la seua trajectòria professional i la seua incansable labor en la defensa i promoció del patrimoni cultural.

 

  • Marta Alonso Rodríguez, és historiadora de l'art per la Universitat de València i llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid, i té un màster en Relacions Internacionals per la Universitat Lliure de Brussel·les. És membre del Consell Valencià de Cultura. Ha sigut directora general de Cultura de la Generalitat i abans va estar en la Comissió Europea i el Parlament Europeu i a més, ha sigut nomenada recentment Regina dels Jocs Florals 2023.

 

  • Vicente González-Lizondo, candidat a l'alcaldia de València pel partit València Unida

 

  • José Ramón Garcia Ferrer, president de l'Associació de La nostra Senyora de l'Asunción.

 

  • Concha Juan, col·laboradora destacada de la nostra germandat i en la nostra setmana santa marinera, membre en diverses iniciatives culturals i socials en la nostra comunitat.

 

  • Juana Perez, col·laboradora entusiasta en el manteniment i conservació de la Real Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno, del patrimoni cultural i religiós.

 

  • Mari Carmen Florcol·laboradora entusiasta en el manteniment i conservació de la Real Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno, del patrimoni cultural i religiós.

 

  • Maria Encarna Mulacol·laboradora entusiasta en el manteniment i conservació de la Real Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno, del patrimoni cultural i religiós.

La cerimònia de nomenament oficial d'aquests confrares d'honor es durà a terme durant la missa del Dimarts Sant, el dia 4 d'abril a les 19.00 hores en la Parròquia de Santa María de la Mar. En aquest acte, es retrà homenatge a aquestes personalitats destacades que han demostrat un gran compromís amb la labor social i cultural en la nostra comunitat.

La Real Hermandad de Nuestro Padre Jesús Nazareno se sent honrada de comptar amb la presència d'aquests destacats confrares d'honor en el nostre recorregut processional. Agraïm la seua col·laboració i compromís amb la nostra germandat i amb la comunitat en general. Esperem que la seua presència en el nostre recorregut processional siga una experiència única i inoblidable per a ells i per a tots els fidels que ens acompanyen.

Publicat en General, Notícias.